Hvad er lanolin creme

Lanolin creme er en fantastisk creme, der kan bruges til stort set alt. Det er særligt i forbindelse med ømme brystvorter efter amning og lignende komplikationer, at lanolin creme hurtigt bliver enhver mors bedste ven.

 

Med sin helende effekt på huden, sker gennem pleje med den fede olie i lanolin creme, vil du med det samme opleve en lindring. Særligt i starten af amningen, hvor huden og brystvorter kan blive ekstra ømme, er lanolin creme guld værd, og noget du kommer til at være afhængig af.

 

Lanolin creme kan dertil med fordel bruges til babyen, herunder på røde numser, og meget andet irritation af babyens hud. Lanolin creme bliver derfor ikke bare din egen bedste ven, da din baby også vil have stor fordel af lanolin creme. Det er nemt at forstå hvorfor, at lanolin creme er blevet så populært og alment anvendt.

 

Hos mamamilla.dk kan du se mere om de helbredende egenskaber ved lanolin creme, og hvordan du med fordel kan gøre brug af lanolin creme i hverdagen. Se meget mere om lanolin creme på https://mamamilla.dk/products/lansinoh-lanolin-creme-40-ml, og køb dit lanolin creme allerede i dag, til stor glæde for både dig og din baby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *